Localitatea 2 Mai are licență pentru rețeaua de gaz. Georgescu: “Ne-am ținut de cuvânt”

0
810
Lucrări la rețeaua de gaze de la Limanu, sursa foto: captură Dunărea TV

Începând de luni, 28 septembrie, locuitorii din 2 Mai pot începe demersurile pentru a se branșa la sistemul alimentare cu gaz natural. Autoritatea Naționala de Reglementare în Domeniul Energiei- ANRE  a acordat vineri, 25 septembrie 2020, licența de operare distribuitorului local, fapt ce permite ca localitatea 2 Mai să fie alimentată cu gaz natural.

 ”Ne-am ținut de cuvânt. De azi (25 septembrie, a.c. – nr), localitatea 2 Mai are licență ANRE pentru rețeaua de gaz. Pot începe branșările! Am spus septembrie, este septembrie”, a declarat primarul Daniel Georgescu.

Ne-am asumat ca în 2 Mai vom avea gaz natural începând din septembrie. Acum, cei care își doresc să se branșeze pot contacta un operator autorizat pentru a-și realiza lucrările de branșare. În ceea ce privește documentația necesară din partea autorității locale, am simplificat procedurile astfel încât actele sa fie eliberate de urgență. A fost o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor din comuna noastră și, iată ca am reușit ceea ce părea greu de atins. Localitatea Limanu a fost branșată în luna august, acum gazul a ajuns în 2 Mai și urmează ca și localitatea Vama Veche să fie conectată curând la această rețea de distribuție. A fost o muncă titanică, s-a lucrat la foc automat, dar am obținut ceea ce ne-am dorit: o comuna racordată la secolul 21“, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Lista operatorilor autorizați de ANRE pentru lucrările de branșare la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru zona Limanu este publicată pe site-ul primăriei: www.primarialimanu.ro. La finalul lucrărilor, rețeaua de gaz din comuna Limanu va avea 45 de kilometri lungime și va alimenta localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.