Secția de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Județean Constanța se va deschide în luna octombrie

0
994
Catălin Grasa și Marius Horia Țuțuianu

Medicii din Constanța vor putea trata cancerul cu aparatură de ultimă generație, de săptămâna viitoare. Și nu este singura veste bună pentru constănțeni. În cadrul evenimentului de inaugurare a Laboratorului de Radioterapie din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța, managerul spitalului, Cătălin Grasa, a anunțat că, de luna viitoare, va fi deschisă și secția de gastroenterologie.

În cursul zilei de vineri, 25 septembrie, a.c, a avut loc inaugurarea Laboratorului de Radioterapie, iar managerul Spitalului Clinic Județean Constanța, Cătălin Grasa, și președintele Consililui Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, au anunțat că, începând cu luna octombrie a.c., va deveni funcțională și secția de gastroenterologie din cadrul S.C.J.U. Constanța. Investiția pentru această secție se ridică la suma de 8 milioane de lei.

Precizăm că președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a demarat în luna ianuarie a acestui an procedurilor necesare înființării, în cel mai scurt timp, a unei secții de gastroenterologie.

V.I, M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.