Locatarii unui bloc de pe strada Dobrilă Eugeniu, nemulțumiți de cum a amenajat Primăria locurile de parcare

0
863

Mai mulți locuitori din cartierul Tomis Nord sunt nemulțumiți de faptul că Primăria a amenajat locuri de parcare în fața blocului în care ei locuiesc. De fapt, problema nu este amenajarea locurilor, ci faptul că marcajele au fost trasate fix în buza scării, iar oamenii spun că nu mai au loc să treacă.

Constănțenii care locuiesc pe strada Dobrilă Eugeniu nr. 13, la blocul G5, susțin că în fața imobilului în care locuiesc și unde înainte se jucau copiii, Municipalitatea a amenajat o parcare prost gândită, deoarece dacă vreodată va fi solicitată vreo ambulanță sau vreun locuitor din bloc dorește să care ceva, pur și simplu nu există spațiu.

Au făcut parcare zilele astea la noi, pe terenul din fața blocului unde se jucau copiii. La început s-a bucurat toată lumea, au crezut că va fi loc de joaca. Asta n-ar fi fost nimic, dar au făcut locuri fix în fața blocului. Dacă vine vreo ambulanță sau cineva are ceva de cărat, n-ai cum să mai treci”, a precizat o femeie care locuiește în bloc.

Potrivit Primăriei Municipiului Constanta parcarea rezidențială dispune de 31 de locuri și a fost construită în zona Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 12. Suprafața carosabilă a fost asfaltată și au fost trasate marcajele rutiere. În etapa premergătoare asfaltării, terenul eliberat de garaje a fost excavat și au fost turnate mai multe straturi de pietriș.

Menționăm că de curând a fost finalizată o parcare cu peste 300 de locuri în zona Campusului Social Henri Coandă, iar municipalitatea a început să amenajeze o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri. Aceasta este amplasată pe strada Tulcei, în zona școlii 36. În ultimii doi ani, Primăria Municipiului Constanța a amenajat peste 3200 de locuri de parcare noi.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.