Locuitorii unui bloc din Faleză Nord sunt nemulțumiți de pompieri, despre care susțin că refuză să intervină la o bucată din acoperiș care stă să cadă

1
698

Un locuitor din cartierul Faleză Nord a precizat, pentru Focus Press, că pompierii ISU Dobrogea au refuzat să dea jos o tablă de pe acoperișul blocului, una care stă să cadă, ca urmare a furtunii care a produs pagube serioase în Constanța. Acesta susține că bucata de tablă poate atârnă deasupra apartamentului său, de la parter.

„Tabla aia imensă pe structură de lemn masiv atârnă deasupra apartamentului meu de la parter și se poate desprinde în orice moment. Vecina care a sunat special pentru această speță, la 112, a fost chiar apostrofată de cea de la ISU. Cică să angajăm noi o firmă. Noaptea minții! Este în mod evident o situație de urgență ce necesită intervenție”, a transmis acesta.

Focus Press a luat legătura și cu vecina care a efectuat apelul la 112. Aceasta a confirmat cele spuse, anterior, de vecinul său și susține că a făcut sesizare la ISU Dobrogea, încă de noaptea trecută. Ea a contactat și Poliția Locală în acest sens.

Poziția ISU Dobrogea

Contactați de Focus Press, reprezentanții ISU Dobrogea susțin că persoanei în cauză i s-a spus că va fi luat în evidență și după ce un echipaj se va elibera va ajunge la el. Aceștia adaugă că nu a fost nimeni apostrofat. Totodată, pompierii constănțeni se află în teren, după cum au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

P.I.

Citește și:

VIDEO. FOTO. Pagubele produse de furtună, în cartierul Faleză Nord – focuspress.ro

VIDEO. Constanța, măturată de codul ROȘU! Primarul Vergil Chițac: „O furtună de o asemenea violență nu cred că a fost vreodată în Constanța” – focuspress.ro

UPDATE. Furtuna a făcut ravagii în județul Constanța! Peste 200 de pompieri se află în teren: 215 copaci au fost degajați, zeci de autoturisme au fost avariate, peste 700 de apeluri la 112 – focuspress.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu, greșit. Atârnă deasupra balconului tău supradimensionat și nesimțit construit în afara blocului. Auzi, ….? Cum …… ai primit tu autorizație de construcție pentru asa ceva?

    Ai neam de mac….. băgați în primărie. Sper ca dormi în balconul ala ca să ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.