Lucian Lungoci îi răspunde lui Mihai Lupu: „Nu demisionez de la conducerea RAJDP“

0
1143

Administratorul special al RAJDP Constanța, Lucian Lungoci, a declarat miercuri, 04.11.2020, că nu va demisiona de la conducerea instituției, considerând că și-a îndeplinit toate sarcinile și obiectivele de când a preluat șefia RAJDP.

Deși noul președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat de mai multe ori că își dorește un nou administrator al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a declarat miercuri, 04.11.2020, că nu va demisiona de la conducerea instituției. Acesta consideră că și-a îndeplinit toate sarcinile și obiectivele de când a preluat șefia R.A.J.D.P. Constanța.

„Nu îmi voi da demisia, voi prezenta raportul de activitate dacă C.J.C. îl va cere. Până acum nu am avut nicio discuție cu președintele Consiliului Județean Constanța. Am respectat programul de reorganizare, mi-am îndeplinit sarcinile în acest sens, Regia va ieși din insolvență până la sfârșitul anului 2021, am îndeplinit programul de asfaltare a drumurilor județene, am pregătit deja programul pentru celelalte drumuri județene, pentru 2021-2024“, a precizat Lucian Lungoci în cadrul unei conferințe de presă on-line, miercuri, 04.11.2020.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.