Se clatină scaunul de director al lui Petre Dinică de la Direcția pentru Protecția Copilului

3
1960
Petre Dinică

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, 73 de angajați și 93 de beneficiari au fost depistați pozitiv ca infectați cu SARS-CoV-2, ca urmare a testărilor care se efectuează periodic. Dintre ei, au fost confirmați și șase copii.

În contextul acestor date, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța (instituție în subordinea căreia se află DGASPC), a precizat că va fi demarată o verificare. “Trimit Corpul de Control la DGASPC, pentru că este un număr foarte mare de infectări, iar conducerea direcției nu a informat”, a precizat, pentru Focus Press, Mihai Lupu. Președintele CJC a adăugat că verificările vor viza și achizițiile instituției, precum și faptul că a fost anunțată organizarea unui concurs pentru mai multe posturi, de asemenea fără informarea Consiliului.

De precizat, referitor la infectări, că inclusiv directorul DGASPC, Petre Dinică, a fost confirmat pozitiv.

Citește și:

3 COMENTARII

  1. Ce legatura are nr testatilor pozitiv cu functia domnului? A munci la DGASPC implica multa munca de teren si implicit interactiunea cu beneficiarii si rudele acestora. In cazul in care un copil se afla in pericol fiind neglijat sau abuzat credeti ca acum cu virusul se poate sta cu mainile in san de teama infectarii? DGASPC urile ca si autoritatile locale lupta in linia I, asa cum o fac medicii si ceilalti profesionisti.

  2. Dinică nu avea de unde să ia boala. La el se ajunge foarte greu în condiții normale dar acum. Pentru a nu fi destituit s-a dat lovit. Poate că de data asta va da examen pe funcție pentru că hotărîrea 206 din 14.10 2004, prin care a fost numit de Constantinescu stipula,, se numește până la organizarea unui concurs ”. Concursul nu a mai avut loc nici până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.