Lucian Romașcanu, suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD, după jignirile aduse jurnaliștilor

0
650
Lucian Romascanu, foto - G4Media

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a avut o ieșire nervoasă și a adresat cuvinte jignitoare la adresa jurnaliștilor prezenți la sediul partidului, care îl așteptau pe președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Romașcanu s-a declarat nemulțumit de faptul că jurnaliștii au ales să-l aștepte pe Ciolacu, în loc să participe la conferința de presă organizată de el.

Ieșirea nervoasă a purtătorului de cuvânt al PSD a avut loc după ședința Comitetuluio Executiv al social-democraților, iar conferința de presă a fost anunțată în prealabil. Unii dintre jurnaliștii prezenți la sediul PSD au decis, însă, să îl aștepte în curtea partidului, pe liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, pentru a-i adresa întrebări. Absența presei de la conferință l-a supărat pe Lucian Romașcanu.

„E aiurea, de ce nu vor să intre? Nu înțeleg”, a spus Lucian Romașcanu în timp ce îi aștepta pe jurnaliști la conferința de presă.

„Ca să nu îl piardă pe Ciolacu”, se aude răspunsul unui bărbat din sală.

„E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți!”, a afirmat Romașcanu.

„Nici aia, poate le place! Suntem singuri”, a adăugat o femeie din sală, angajată a biroului de presă.

După acest episod, Lucian Romașcanu și-a cerut scuze public, pe pagina sa de facebook, pentru aceste cuvinte jignitoare. El a pus acesată ieșirea nervoasă pe seama plecărilor din partid.

Ulterior, conducerea partidului a anunțat că Romașcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD, din cauza acestor cuvinte jignitoare adresate în public la adresa jurnaliștilor.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.