TSC: Stagiunea culturală „Be Safe 2020” vine cu alte speclacole la sfârșit de săptămână pentru publicul constănțean

0
178

După o săptămână plină de evenimente artistice, cu public numeros şi foarte entuziast, Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța și Consiliul Județean Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, programează în acest weekend alte spectacole, la care vă invităm să ne fiţi alături:

● În seara zilei de vineri, 21 august, de la ora 21:00, în spațiul de joc din Parcul Arheologic, Teatrul de Artă București prezintă „Și veni bărbatul la femeie”, de Semion Zlotnikov, în regia lui Bogdan Budeș.

O comedie cu două personaje despre dorința primordială de a împărți singurătatea la doi. Un Adam și o Eva, la vârsta maturității.

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. „Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că doi prieteni comuni încearcă să le vină în ajutor, aranjându-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina, într-o seară ploioasă de sâmbătă. Dar amândoi au de înfruntat temeri, frustrări și dezamăgiri din trecut. Așa că se apropie unul de celălalt cu o stângăcie plină de candoare, care dă naștere unor replici strălucitoare. O comedie înduioșătoare, o privire amuzată asupra a doi oameni care vor să o ia de la capăt, împreună.

Tot vineri, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” prezintă un spectacol folcloric: „IZVOARE DOBROGENE” ȘI INVITAȚI. La acest spectacol, intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

● Sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București prezintă „THIS IS MY SONG”: Momente celebre din musical-uri și muzică de film, sub conducerea muzicală a lui Alexandru Ilie.

Un spectacol cu piese din coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”.

● Duminică, 23 august, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, tot Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București prezintă „Seara franceză”

Un spectacol cu șansonete și arii celebre din operete franceze. Interpretează soliști vocali și orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.