Lucian Tudose de la Don Corleone, noul președinte al Organizației Patronale RESTO

0
497

Organizația Patronală RESTO are un nou președinte, începând din data de 24 noiembrie a.c. Acesta a fost ales în cadrul Adunării Generale RESTO, pentru mandatul 2022-2024.

Noul președinte al RESTO este Lucian Tudose,  proprietarul restaurant si Ballroom “Don Corleone”.

Corina Martin, Presedinte onorific RESTO:

Avem din nou un președinte titular, iar membrii Consiliului Director ales își continuă mandatul încredințat în martie acest an. RESTO deține poziția de vicepreședinte în Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), în care, recent, a reunit 5 Patronate de pe Litoral și Delta Dunării, în jurul său.

În plus, prin poziția de Secretar General al Federației, ce mi-a fost încredințată de colegii din țară, suntem un jucator extrem de activ și puternic, la nivel național.

 Pentru 2023, ne propunem și ne asumăm un rol de primă linie în lupta pentru susținerea industriei HoReCa locale și în dezvoltarea și promovarea Destinației Constanța-Mamaia-Litoral și Regiunea Dobrogea“.

Lucian Tudose, noul președinte al RESTO:

Îmi asum poziția de președinte RESTO prin votul de încredere acordat de colegii mei și, împreună cu întregul Consiliu Director al RESTO, pregătim lista de obiective de atins pentru acest mandat.

Pentru Industria HoReCa locală vrem să obținem stabilitate și beneficii care să îi susțină pe operatori și care să ne atragă mai mulți turiști și vizitatori în destinația în care activăm“.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.