Lucrări de asfaltare, derulate simultan în mai multe zone din Constanța

0
210

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă modernizarea traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și la trecerea de pietoni cu scuar care fi amenajată la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța. Lucrări similare au loc pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Se reabilitează carosabilul în următoarele locații:

– pe bulevardul Tomis, în zona Dacia;

– pe strada Nicolae Filimon;

– pe strada Pajurei;

– pe strada Petru Cercel, porțiunea cuprinsă între bulevardul 1 Mai Vechi și strada Brizei;

– pe strada Brizei, între strada Petru Cercel și strada Steluței;

– pe bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Caraiman și strada Ion Slavici;

– pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni se intervine atât asupra zonei pietonale cât și asupra zonei carosabile iar pe strada Santinelei este decopertat stratul de asfalt.

Paralel, angajații SC Confort Urban SRL continuă amenajarea infrastructurii rutiere pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor iar pe aleea Egretei, aleea Productelor și aleea Albatrosului se construiesc noi parcări.

Pentru îmbunătățirea circulației pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează  indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.