Ludovic Orban, despre moţiunea PSD: ”Un gest iresponsabil, lipsit de logică şi împotriva Românei”

0
118
Primul ministru Ludovic Orban

Primul ministru, Ludovic Orbam, a declarat că moțiunea de cenzură inițiată de PSD este una lipsită de logică. De fapt, premierul a subliniat faptul că social-democrații nu pot depune moţiune în vacanţa parlamentară şi ameninţă cu sesizare la Curtea Constituţională.

Socoteala de acasă știți că nu se potrivește cu socoteala din teren. După părerea mea, moțiunea de cenzură este un act de iresponsabilitate a PSD, să încerci să dai jos un Guvern care gestionează cu profesionalism criza sanitară și criza economică, este împotriva interesului României. Mi se pare un gest iresponsabil, lipsit de logică și împotriva interesului Românei. Gândiți-vă că Executivul pe care îl conduc pregătește măsurile de relansare economică, pregătim toate programele pentru atragerea de fonduri europene, acest Guvern pregătește cu minuțiozitate redeschiderea școlilor, acest Guvern luptă cu toate armele împotriva virusului și de când Guvernul are la dispoziție toate pârghiile se vede și o stopare a răspândirii virusului, chiar un trend de scădere în ultimele 4 zile.”, a spus Ludovic Orban.

Negocieri pentru menținere pe poziție

Șeful Executivului anunță că va negocia cu toate partidele pentru a rămâne la putere. Orban spune că nu se poate depunde o moțiune de cenzură în vacanța parlamentară. “E o chestiune de gâgă. Probabil au vrut să depună înainte de Congres”, acuză premierul care spune că ia în calcul să sesizeze CCR.

Vom discuta cu toți. Am încredere ca atunci când a fost moțiunea la adresa Guvernului Dăncilă și când a fost învestit guvernul. Pentru partenerii externi, acest guvern asigură credibilitate. Faptul că mediul de afaceri de la novel internațional privește cu încredere România se datorează acestui guvern. Vor să pună mâna pe putere și să fure la alegerile parlamentare. Românii nu mai doresc parlamentarii născuți din  pixul lui Dragnea și alți parlamentari care au făcut praf România”, a mai declarat Ludovic Orban. 

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.