După tot circul şi umilinţa de la PSD, Ţuţuianu a revenit la partid: Stroe l-a pus primul pe lista de candidaţi pentru funcţiile de consilieri judeţeni

0
2032

La PSD Constanţa are loc o conferinţă de presă la care participă şi preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, alături de Felix Stroe şi Decebal Făgădău. Se discută despre echipă unită, concluzia fiind că acesta rămâne în PSD.

Stroe a anunţat că Ţuţuianu deschide lista PSD de consilieri judeţeni şi că, ulterior, va fi ales vicepreşedinte al CJC.

Conferinţa vine după un circ imens, cu declaraţii şi informaţii “pe surse”, cum că Ţuţuianu va candida independent.

“Sunt om de echipă. Nu ascund faptul că în ultimele zile am fost contactat cam de toate partidele. Am dus multe bătălii politice în 20 de ani și mai ales în ultimii 4 ani. Sunt multe proiecte care trebuie duse la îndeplinire. Nu se vor putea duce la îndeplinire fără suportul PSD, a consilierilor județeni, a organizației județene. Mergem în continuare, suntem oameni maturi, cerebrali, cred că echipa câștigătoare e Felix Stroe, președintele CJ și Decebal Făgădău, primar. Cred că nici un adversar politic nu are nici o șansă. Am construit împreună. Am fost, sunt și voi fi om de echipă. Am muncit prea mult ca să lăsăm pe alții să-și bată joc”, a spus Horia Țuțuianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.