Ludovic Orban, la Constanța: ”Sper să nu se ia nicio decizie care să pună România sub mâna PSD”

1
228

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a vorbit, la Constanța despre declaratiile premierului Florin Cîțu referitoare la faptul că acesta eate vinovat de faptul că vor crește preturile în acestă iarna, la gaze și bu numai.

Camera Deputaților a adoptat o soluție de moment pentru a reduce facturile a energiei electrice, sunt soluții se fond. Trebuie lansată o schemă de ajutor (…) guvernul când a adoptat proiectul de lege pentru consumatorul vulnerabil, termenul de adoptare în vigoare era 1 septembrie 2022. Cine vorbește despre acest lucru sper să îi crape obrazul.”

Ludovic Orban a vorbit și despre faptul că PNL este la mâna PSD: “Ca om responsabil care m-am prezentat in fața cetățenilor români, obiectul meu este soluționare acestei crize și refacerea coaliției formată după 6 decembrie. Sper să nu se ia nicio decizie care să pună România sub mâna PSD. Eu vreau fără PSD. Moțiunea o să se voteze”.

Liderul PNL a vorbit și despre zvonurile potrivit cărora președintele României Klaus Iohannis nu îl mai vrea ca președintele al PNL: “Eu nu mă bazez pe ipoteze, niciodată nu mi s – a spus de altă optiune. Eu îmi duc la capăt campania cu seriozitate. Voi prezenta perspectivele cu mine ca președinte al PNL. CÂND o să câștig șefia PNL la 25 septembrie voi merge cu proiectele mai departe.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. La Constanta PNL si PSD au format deja o alianta subterana, care trece fara surle si trambite din partea presei locale proiecte importante. 10 voturi PNL + 8 PSD = 2/3 din total 27 consilieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.