Luminița Vlădescu și-a depus candidatura la Primăria Medgidia: Iată lista consilierilor locali ai alianței PSD+PNȚCD

0
2882
Luminița Vlădescu alături de o parte din consilierii locali - Foto: Facebook/ Luminița Vlădescu

Luminița Vlădescu, candidata PSD+PNȚCD la Primăria Medgidia și-a depus în cursul zilei de 16 august, a.c., candidatura la primărie. Aceasta a fost însoțită de echipa sa de consilieri.

Consilierii alianței PSD+PNȚCD la Medgidia sunt în număr de 24, iar cap de listă este chiar candidata la Primărie. Apoi urmează: Radu Sorin Elvis, Bereș Adrian Petre, Miu Constantin, Sali Sabri, Croitor Vasilică, Vlăduț Manuel Vasile, Pricop Constantin, Ion Narcis, Postolache Iulian, Tucan Alexandru Lucian, Rotaru Ionel, Cornățel Florica, Mingă Niculae, Budeanu Ionela, Șerban Camelia, Asan Luminița Maria, Neață Cristi, Becu Jenica, Mocanu Roxana, Dumitrache George, Teodorescu Constanța, Bălăceanu Luminița și Meneveli Șaip.

Luminița Vlădescu susține că ea crede în schimbare și că vine în fața oamenilor cu cele mai bune gânduri pentru a produce o schimbare la Medgidia.

Am mai făcut un pas…un pas important către schimbare! Împreună cu echipa mea de consilieri, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Medgidia. Vin în faţa oamenilor cu cele mai bune gânduri și convingerea că voi fi primarul tuturor, edilul pe care şi-l doresc. Pun în slujba medgidienilor, priceperea şi profesionalismul meu, întreaga mea dorinţă de a face din municipiul Medgidia casa pe care cu toţii o dorim”, a precizat Vlădescu.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.