Partidul Verde din Mangalia, alături de Zanfir Iorguş în cursa electorală pentru locale

0
545

Preşedintele filialei Mangalia a Partidului Verde, Marian Dorner, a încheiat protocol de susţinere a candidatului Alianţei PSD, ALDE, PNŢCD pentru alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

Potrivit liderului Partidului Verde, Marian Dorner, “susţinerea acestui parteneriat a pornit de la starea dezastruoasă în care se află oraşul şi staţiunile în ceea ce priveşte spaţiile verzi. Din 2012 până în prezent, sute de copaci din Mangalia şi staţiuni au fost puşi la pământ la directiva lui Cristian Radu. Zone întregi au fost lăsate fără copacii care atrăgeau noxele şi ne ofereau oxigenul de care avem nevoie. În locul arborilor sănătoşi au rămas trunchiurile retezate în zone precum Bulevardul 1 Decembrie 1918, Colonişti, în zona Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” şi toate staţiunile sudice. De asemenea, mult lăudatul Parc Evergreen este, tot timpul anului, uscat, asemenea unui deşert, copacii plantaţi pe un strat de beton, neputând să crească şi să se dezvolte corespunzător. De asemenea, spaţiile verzi din oraş sunt mereu îngălbenite, veştejite, abia acum, administraţia Radu găsind de cuviinţă, în an electoral, să planteze câteva flori în plină stare de urgenţă, când toţi cetăţenii stăteau cea mai mare parte a timpului în casă. O altă problemă o reprezintă munţii de gunoaie existenţi în multe zone din oraş şi staţiuni, cum ar fi Colonişti, M.I. Dobrogeanu, Venus, Jupiter, Neptun, adevărate focare de infecţie, neridicate luni întregi”.

“Pe de altă parte, la capitolul activităţi recreative şi de divertisment, Mangalia a decăzut enorm. Evenimentele consacrate, devenite tradiţie au fost sistate la îndemnul lui Cristian Radu. Aflându-ne, acum, în plină pandemie şi în stare de alertă, se impune organizarea de activităţi în aer liber, în parcuri, de ce nu? Deşi avem spaţii verzi neîngrijite, sumele alocate de la bugetul local, firmelor apropiate lui Radu, sunt uriaşe. Din aceste considerente, am decis să susţin candidatura lui Zanfir Iorguş, Partidul Verde preluînd din programul său electoral proiectele privind aspectul oraşului şi mediului înconjurător. De altfel, domnia sa a fost preocupat de aspectul oraşului şi arhitectura urbană şi în timpul mandatelor de primar şi deputat, Mangalia fiind cel mai frumos, îngrijit şi curat oraş din România”, a mai declarat Dorner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.