Cocaină descoperită în rezervocul unei mașini sosită din Germania

0
228
Droguri disimulate în rezervorul unei mașini

Polițiștii antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT au descoperit, în urma unui flagrant,aproape jumătate de kilogram de cocaină, în rezervorul unei mașini sosită din Germania.

Polițiștii și procurorii au prins în flagrant, sâmbătă, 15 august, în București, mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 44 de ani, ce s-ar fi întors din Germania, cu două autoturisme și ar fi avut disimulate, în rezervorul unuia dintre autoturisme, două recipiente din plastic de tip PET de 0,5 l ce conțineau aproximativ 400 de grame de cocaină.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Călărași, în urma cărora au descoperit și ridicat 44.250 de lei, 7.050 de euro, 300 de dolari, o doză de cocaină, mai multe telefoane mobile și cartele. Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul anului 2020, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 41 de ani, ar fi comercializat cocaină, direct sau prin persoane interpuse.

Cele 4 persoane s-ar fi deplasat în Germania, pe data de 12 august, de unde ar fi achiziționat cele 400 de grame de cocaină, pe care le-ar fi introdus în țară, acestea fiind destinate unor dealeri. În urma acțiunilor, 8 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Călărași, iar, luni, 16 august a.c., instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele a 6 persoane.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.