Luni, o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local Constanța

0
565

Luând în considerare referatul Direcției dezvoltare și fonduri europene, primarul municipiului Constanța a convocat luni, 16.11.2020, o ședință extraordinară a Consiliul Local.

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa, a convocat o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța, luni, 16.11.2020, ora 13.00, în Sala „Remus Opreanu“ a Palatului Administrativ.

Ordinea de zi conține un singur proiect de hotărâre: Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Constanța cu echipamente IT, în contextul COVID-19“ și a cheltuielilor aferente; Iniţiator: primar Vergil Chițac.

Proiectele de hotărâri se vor transmite, în format electronic, Comisiilor de specialitate nr. 1 (Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța) și nr. 4 (Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială), pentru obţinerea avizelor. Proiectul ordinii de zi se transmite consilierilor locali tot în format electronic. Aceștia sunt invitaţi să formuleze şi să depună amendamente asupra proiectelor de hotărâri.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.