Lupte grele în PNL: Ludovic Orban, taxat de Rareş Bogdan pentru că s-a abţinut la solicitarea de verificare a semnăturilor de pe moţiune

0
173

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au fost convocate luni, 6 septembrie a.c., pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea, 3 septembrie a.c., de parlamentarii USR PLUS şi AUR.

Însă, majoritatea membrilor PSD s-au retras din ședința BPR. Astfel nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru votarea ordinii de zi. În acelaşi timp, au existat şi discuţii referitoare la autenticitatea semnăturilor de pe moţiune. Situaţia a fost comentată de Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor astfel: doar semnatarii moțiunii de cenzură ar fi putut contesta propriile semnături.

Parlamentarii PSD, apoi cei ai PNL, s-au retras din ședința BPR. Astfel, sedința BPR va fi reluată marți.

Sigur, PNL este prins şi în vâltoarea apropiatelor alegeri interne, aşa că, pentru declaraţia sa, dar şi pentru că s-a abținut de la vot pentru verificarea semnăturilor de la moțiune, Ludovic Orban a fost taxat dur de susţinătorii lui Florin Cîţu. Postarea lui Rareş Bogdan (vezi foto) spune totul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.