USR-iştii constănţeni sunt optimişti: “Există şansa reală ca premierul Cîţu să-şi prezinte demisia în următoarele zile”

0
255
Dumitru Caragheorghe

Miniştrii USR şi-au anunţat luni, 6 septembrie, demisiile din Guvern, condiţionând împăcarea cu PNL de schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de premier.

Liberalii care îl sprijină pe Florin Cîţu şi-au reiterat luni seară poziţia, europarlamentarul Rareş Bogdan fiind unul dintre cei mai vocali susţinători: “Nu renunţăm la Florin Cîţu. Este opţiunea noastră de premier, este cea mai bună opţiune, este exact omul potrivit în această perioadă în care România poate implementa investiţii de peste 130 de miliarde de euro, din care 80 de miliarde de euro bani europeni negociaţi de preşedintele Klaus Iohannis. Nu văd de ce, dacă italienii l-au adus pe Mario Draghi, noi să-l înlocuim pe Florin Cîțu”.

În contextul dat, există riscul ca USR să piardă nu doar funcţiile de miniştri, ci şi cele de prefecţi, secretari de stat etc., după cum dădea de înţeles, recent, chiar şi premierul Florin Cîţu.

Referitor la acest aspect, reprezentanţii USR Constanţa sunt… optimişti! Aceştia nu demisionează din funcţiile de subprefect, viceprimar, vicepreşedinte CJ, consilii de administraţie – funcţii obţinute ca urmare a colaborării cu PNL -, preşedintele USR Constanţa, Dumitru Caragheorghe declarând: “Aşteptăm să se limpezească apele. Există şansa reală ca premierul Cîţu să-şi prezinte demisia în următoarele zile”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.