Magazin cunoscut din Mangalia, spart de hoți: s-au furat țigări de 30.000 de lei. Se oferă recompensă

0
1768
Foto- Facebook

Proprietarul unul magazin din municipiul Mangalia a anunțat pe Facebook faptul că, joi seară, unitatea a fost călcată de hoți, iar paguba se ridică la peste 30. 000 de lei. Polițiștii au fost sesizați și se fac cercetări.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras bunuri din magazinul pe care îl administrează.

Potrivit persoanei în cauză, care a precizat că oferă recompensă pentru cei care pot furniza informații despre hoți, au fot furate produse din tutun într-o cantitate desul de mare.

Aseară (29.10.2020) mi-a fost spart magazinul SC. Silvia & Cop, str. Constanței. Au fost furate țigări în valoare de aproximativ 30.000 ron… Pentru orice informație care va duce la prinderea făptașilor va rog să mă contactați! Ofer recompensa. Multumesc”, scrie păgubita pe Facebook.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii fac verificări în vederea identificării persoanelor responsabile.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.