VIDEO. Ceremonia de învestire a primarului și a Consiliului Local, la Ovidiu

0
575

Ceremonia de învestire în funcție a primarului și a consiliului local Ovidiu a început la ora 11.00 în cursul zilei de sâmbătă 31 octombrie a.c., la Centrul Cultural Elena Roizen din localitate.

Prezent la eveniment a fost și prefectul județului Constanța, Silviu Coșa. Consilierii locali prezenți au depus jurământul în fața prefectului Constanței, potrivit Codului administrativ, după ce au fost validați de instanță. De precizat că doi dintre consilieri nu au putut fi prezenți fizic la ceremonie, ci au participat în sistem online, ambii aflându-se în izolare, după ce au fost confirmați cu noul coronavirus. Aceștia au depus jurământul printr-un sistem informatic.

Ultimul care a depus jurământul a fost primarul orașului Ovidiu, George Scupra, care a trecut în revistă, ulterior, și câteva aspecte privind primele două mandate, mulțumindu-le, pe această cale, celor care au avut încredere în el și l-au susținut.

În cele ce urmează, Consiliul Local, în noua formulă, se va întruni în prima ședință ordinară la sfârșitul săptămânii viitoare.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.