Mai multe străzi din cartierul Veterani vor fi asfaltate

0
45
Foto: Primăria Constanța

În cartierul Veterani din municipiul Constanța, mai mult străzi vor fi asfaltate, ceea ce este o veste extrem de bună pentru locuitorii din zonă, care s-au plâns de străzile de pământ și de infrastructura dezastruoasă.

Drept urmare, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța, Cartier Veternani- Etapa I.”

Străzile care vor intra în acest proiect sunt: strada Maresal Alexandru Averescu, strada Veteranilor, strada Mareșal Ion Antonescu, strada General Lt. Mociulschi, strada Lt. Col. Ion Jalea (Prelungirea Comarnic).

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecția mediului, APM Constanța, strada Unirii nr. 23 și la sediul: Municipiul Constanța prin Confort Urban, cu sediul în Mun. Constanta, strada Vârful cu Dor nr. 10  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.