Mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa au directori noi

3
9425
Sorin Mihai, inspector general şcolar ISJ COnstanţa

Au fost reluate cursurile online, iar reprezentanţii Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa spun că situaţia se prezintă bine, în sensul că elevii pot accesa cursurile pe platformele gratuite puse la dispoziţie de Ministerul Educaţiei.

În privinţa directorilor de unităţi de învăţământ din Constanţa, pe data de 8 ianuarie s-au încheiat mandatele a 9 dintre aceştia. “În general, am optat pentru continuitate, dar sunt şi situaţii când directorii nu au depus dosarele pentru că au ieşit la pensie ori am avut câteva cazuri când au existat câte doi competitori”, a declarat, pentru Focus Press, inspectorul general şcolar al ISJ Constanţa, Sorin Mihai.

Directorii care s-au retras sunt: cel de la Şcoala Gala Galaction din Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, Liceul Nicolae Bălcescu de la Medgidia (la Medgidia, de precizat că există nemulţumiri şi au fost lansate acuzaţii cum că ISJ Constanţa a comis un abuz).

În privinţa unităţilor de educaţie unde au fost mai mulţi doritori să ocupe posturi de conducere, menţionăm: Şcoala 6 din Constanţa, Liceul Carmen Sylva din Eforie (unde fosta directoare intrase, oricum, într-un conflict cu ISJ) şi Şcoala 39 din Constanţa – aici a fost schimbată directoarea adjunctă, despre care se ştie că era, şi ea, în conflict cu ISJ.

A.C.

3 COMENTARII

  1. Directorul de la Gala Galaction s-a retras sau a fost retras? Ca acolo sunt titulari Miahi si Faliboga…..
    La Colegiul Economic Mangalia s-a retras Ciobanel sau a fst schimbata din cauza sotului, consilier judetean de la PSD?
    Si daca directorii sunt in conflict cu ISJ, de ce sa ii schimbam pe ei si nu schimbam ISJ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.