Mai multe zone din municipiul Constanța, fără apă caldă

0
294

Din cauza unor avarii majore apărute pe rețeaua de transport pe Magistrala 1 amplasată pe bulevardul1 Decembrie 1918 si pe Magistrala 2 amplasate pe strada Dezrobirii intersectie cu strada Baba Novac și bulevardul Tomis intersecție cu str. Soveja nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum.

Mentionam faptul că aceste avarii au apărut după finalizarea lucrarii de eliminarea a avariei și începerea încărcării instalației din data de 19.07.2022 localizată la intersecția bulevarduș Tomis cu strada Soveja.

Zonele afectate de avaria de pe Magistrala 1 sunt Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia

Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Graniceri, Tomis III, Tomis Nord

„Din data de 19.07.2022 echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii”, transmit reprezentanții societății de Termoficare Constanța.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.