Managerul unui cunoscut brand de haine pentru bărbaţi mai construieşte un bloc

0
5711
sursa foto: Facebook

Managerul constănțean al brandului de haine Marsay, Daniel Farapon (alături de soția Oana Loredana Farapon), a obținut o nouă autorizație de construcție. De această dată, pentru un bloc cu două etaje, în zona Baba Novac.

Primăria Municipiului Constanța a eliberat, vineri, o nouă autorizație de construcție pentru Daniel Farapon. Managerul constănțean al cunoscutului brand de costume și cămăși croite la comandă va ridica un imobil S+P+1,2E pe două loturi de teren aflate la colț de strazi: aleea Vrâncioaiei și str. Putna. Autorizația este valabilă douăsprezece luni, urmând a fi reînnoită pentru al doilea an de lucrări.

Daniel Farapon (prin firma în care este asociat, First Project Imobiliar S.R.L.) a mai obținut o autorizație de construcție în 2014, pentru a ridica un bloc cu trei etaje pe str. Rapsodiei, în Inel II – zona Compozitorilor. De asemenea, împreună cu asociatul său din First Project Imobiliar S.R.L., Lucian Florin Soare, a mai construit un imobil de apartamente, cu trei etaje, în Mamaia Nord, str. Prelungirea D14.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.