Mara Ceplinschi, junioara din Murfatlar care a urcat pe podiumul Campionatului European de Gimnastică, va fi premiată de administraţia publică locală

0
1193
Mara Celpinschi

Mara Ceplinschi este din Murfatlar şi este o tânără speranţă a gimnasticii din România! La Campionatul European de Gimnastică de la Mersin, ea şi Andreea Preda, din Constanţa, au făcut parte din lotul de junioare care au adus României, în total, 5 medalii.

Mara Ceplinschi este junioara de aur a Constanței şi se pregăteşte intens pentru următoarele competiţii. Tânăra a acordat, la sfârşitul anului trecut, un interviu ziarului Focus Press, pe care vă invităm să îl urmăriţi în materialul VIDEO:

Performanţa junioarei va fi răsplătită şi de administraţia publică locală din Murfatlar: primarul oraşului, Gheorghe Cojocaru, a iniţiat un proiect de hotărâre care va fi aprobat în şedinţa convocată în data de 25 ianuarie 2021. Conform proiectului, “se va organiza un eveniment de premiere a sportivei Mara Sorina Ceplinschi, pentru obţinerea de performanţe deosebite la acţiunile sportive naţionale şi internaţionale”.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.