Mara Ceplinschi, sportiva de aur, i-a prezentat primarului Cojocaru medaliile câștigate de-a lungul anilor. Edilul a promis că va începe demersurile pentru a o declara “Cetățean de onoare al orașului Murfatlar”

0
335

Mara Ceplinschi, cea mai bună sportivă, i-a prezentat primarului Gheorghe Cojocaru medaliile câștigate de-a lungul anilor. Edilul a promis că va începe toate demersurile necesare pentru a o declara “Cetățean de onoare al orașului Murfatlar”.

Cu ceva timp în urmă, Primăria Murfatlar a avut parte de vizita sportivei Mara Ceplinschi. Tânăra gimnastă a răspuns pozitiv invitației primarului și le-a împărtășit celor prezenți cum decurge o zi din viața ei de sportivă și, de asemenea, a povestit cum a reușit la numai 16 ani să treacă la senioare și să obțină rezultate remarcabile, după un parcurs extraordinar și plin de medalii la junioare.

Mara a obținut aur pe echipe și argint la individual compus și la sol la Campionatele Europene de Juniori de gimnastică artistică feminină din 2020.În 2021 la Campionatele Europene de la Basel a ocupat locul 5 în finala de la sol, iar la Campionatul Mondial din Japonia a reușit calificarea în două finale (individual compus și sol).

De curând, Mara a fost declarată de către Ministerul Sportului, cea mai bună sportivă la gimnastică feminină în anul 2021.Cu toții am descoperit că în spatele chipului drăguț și copilăros se află de fapt o persoană extrem de puternică, inteligentă și mai ales foarte ambițioasă, ea fiind o prezență de neuitat pentru Colectivul Primăriei orașului Murfatlar.

Mara și-a prezentat medaliile câștigate de-a lungul anilor și deși antrenamentele depășesc chiar și 5 ore pe zi/6 zile pe săptămână, distanța de casă este mare, iar dorul de cei dragi fără măsură, ea a povestit cu mare entuziasm dragostea pe care o are pentru sport și visele pe care speră să și le îndeplinească cât mai curând.


Întâlnirea s-a finalizat cu o promisiune din ambele părți: Mara Ceplinschi a promis că va lupta pentru câștigarea unei medalii olimpice, iar domnul primar Gheorghe Cojocaru i-a promis că în acest caz va începe demersurile pentru a o declara “Cetățean de onoare al orașului Murfatlar”. Îți mulțumim, Mara, pentru că datorită ție, România, și implicit orașul Murfatlar, se află pe harta mondială a gimnasticii”, a declarat edilul.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.