Maraton de înot la Tulcea, pentru un copil care are nevoie de ajutorul nostru

0
419

Jandarmul tulcean Sorin Andrici continuă “tradiţia” activităţilor sportive cu scop caritabil! Acesta a început, joi seara, chiar de 1 Iunie, la bazinul de pe malul lacului Ciuperca un maraton de 24 de ore de înot pentru a atrage atenţia asupra unui copil de zece ani, Adrian Mihai Eni, care are nevoie de sprijin financiar.

“La ora 18, Sorin a luat startul la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, iar noi îi suntem alături. Timp de #24_de_ore, el va încerca să își depășească limitele, acceptând o nouă provocare, pentru o cauză nobilă. Dacă acum 2 ani, el a înotat timp de 12 ore pentru colegul lui care avea nevoie de sprijin, acum va înota pentru Adrian, un copil în vârstă de 10 ani, care are nevoie de ajutorul nostru! Are dreptul la o viață normală, iar Sorin vrea să-i ofere cel mai de preț cadou micuțului Adrian, astăzi cu ocazia #Zilei_Copilului. Băiețelul care suferă de Sindromul Angelman și epilepsie, urmează să fie operat în Turcia, iar noi, ceilalți, putem susține efortul colegului nostru, donând și dăruind speranță. Sorin a avut parte de mulți susținători astăzi la bazin, însă surpriza cea mai mare a fost Florentina, fetița pe care jandarmii au vizitat-o în Ajunul Crăciunului, dăruindu-i speranță. Revederea a fost emoționantă, dar a însemnat enorm pentru colegul nostru să fie încurajat tocmai de cei care la un moment dat au fost sprijiniți”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Dacă doriți să donați pentru Adrian, puteți folosi contul tatălui său: Titular: IONUT ENI IBAN: RO17RZBR0000060016515113 Valuta: Lei Nume banca: Raiffeisen Bank Cod Swift banca: RZBRROBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.