Marcel Ciolacu strânge semnături pentru plafonarea prețurilor la energie

0
11
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul social-democrat, a anunțat că a lansat o campanie de strângere de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie, ceea ce îl va împiedica pe premierul Florin Cîțu să opună rezistență în privința acestui proiect.

Am lansat campania națională de strângere de semnături pentru susținerea proiectului nostru de lege privind plafonarea prețurilor energiei și gazelor. Nu vrem doar să stopăm creșterea facturilor, ci să și compensăm o parte dintre scumpirile deja operate de furnizori. Este o lege vitală pentru milioane de familii înaintea sezonului rece. Fără acest spriin, românii vor trăi câteva luni crâncene.

În țările care au luat măsuri similare, oamenii văd rapid efectele. În Italia, Guvernul a alocat deja trei miliarde pentru susținerea consumatorilor, iar populația simte deja la jumătate impactul creșterii prețurilor.

De aceea, semnăturile voastre pentru a sprijini dezbaterea rapidă a acestui proiect sunt extrem de importante. În fața unui suport popular masiv, parlamentarii puterii nu se vor mai opune – cum a făcut luni întregi Cîțu, dintr-o ambiție prostească – soluției plafonării.

Cu #JosCîțu revolvăm totul marțea viitoare. Acum, la fel de important este să reusim să dăm și #josfacturile!

https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/”, scrie Marcel Ciolacu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.