Marea Britanie ne trimite infractorii acasă, pentru continuarea pedepselor în România

0
436
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: ysnews.com

Marea Britanie expulzează persoanele străine care nu mai sunt binevenite. Este vorba despre infractorii condamnați în Regatul Unit, care vor fi trimiși în țările de origine, după Brexit. O parte dintre aceștia vor ajunge în România.

Ministerul de Interne britanic a pus la dispoziție o cursă charter pentru a expulza în România câteva zeci de cetățeni români, condamnați pentru diverse infracțiuni, care își vor continua executarea pedepselor în țară, asta după ridicarea interdicției călătoriei în România, pe data de 4 ianuarie.  Ministerul de Interne a declarat că toți angajații de escortă vor purta măști și tuturor pasagerilor li se va lua temperatura la ieșirea din centrele de detenție.

De asemenea, tuturor persoanelor care vor fi aduse în țară li se vor face teste COVID înainte de ieșirea din unitățile de detenție din Regatul Unit.

În jur dde 30 de persoane, cetățeni români, vor sosți în țară săptămâna viitoare și își vor continua executarea pedepselor în penitenciarele din țara noastră. Alte 30 de persoane vor ajunge în Polonia.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.