Marele retailer Kaufland retrage de la vânzare peste 2.000 de benzi pentru antrenament: există pericol de accidentare în timpul utilizării produsului!

0
1023

Mare atenție la acest produs: Este o problemă de siguranță a utilizatorului. Clienții marelui retailer german Kaufland care l-au cumpărat deja îl pot înapoia, pentru a primi înapoi banii, a anunțat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Este o problemă de siguranță a utilizatorului. În anumite circumstanțe nefavorabile, poate produce accidentarea celui care îl utilizează. Iar clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să nu îl mai folosească.

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul: Newcential – Benzi pentru antrenament (2.320 bucăţi), Cod EAN 4337185747427, Lot: 1234261-4020 (Numărul lotului este inscripționat pe partea din spate a elementului din mijloc) Produsul s-a aflat la vânzare în magazinele Kaufland începând cu 06.01.2021 – La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanțe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului. Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal“, anunţă ANPC.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.