Marica cere revenirea spectatorilor pe stadioane

0
83
Fostul international Ciprian Marica este intervievat in timpul emisiunii ProSport Live, vineri 18 mai 2018, in Bucuresti MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Restaurantele, barurile, cafenelele, teatrele, cinematografele şi sălile de jocuri de noroc sunt deschise sau urmează a se deschidă în aproape toată țara. Există un domeniu despre care autoritățile nu fac niciun comentariu: sportul nu pare a fi o prioritate pentru cei ce ne conduc.

Din ce în ce mai mulți oameni de sport încep să ridice vocea și să ceară revenirea spectatorilor în tribune.

Unul dintre cei mai vocali este fostul internațional, Ciprian Marica.

“Trece Paștele, fiți buni în continuare, nu doar de Sărbători! Să vă pese de toți cei de lângă voi, zic, sa nu vă bateți joc! Sportul e sănătate, educație, nu avem altă șansă ca națiune! Se redeschid toate! Mai puțin stadioanele! S-au făcut studii care arată că nu există pericol de îmbolnăvire în arene de zeci de mii de locuri, în aer liber. Toți se bat pentru drepturile lor, doar sportul nu există! În sport, în fotbal mai lucrează cineva, drepturile suporterilor îi interesează vreodată pe cei care care conduc?” a scris Marica pe Facebook.

Ciprian a postat mesajul pe Facebook luni dimineața, chiar în ziua în care restricțiile s-au mai relaxat și în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.