Primăria Sinaia a denunțat la Poliție un fals arhitect

0
113
sursa foto: travel.ro

Primăria Sinaia transmite o “avertizare de interes public”, în mediul online, marți, 4 mai a.c., aceasta după ce au fost depuse documentaţii de urbanism pentru emiterea unor autorizații de construire, actele respective purtând numele unui bărbat care nu este arhitect.

“Facem cunoscut publicului numele domnului Hurdubelea Petre Silviu, care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane. Falsul a fost descoperit astăzi de către arhitectul şef al oraşului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcţii Prahova care au solicitat verificarea acestuia de către Ordinul Arhitecţilor din România în urma unor suspiciuni în legătură cu o documentaţie de urbanism depusă la sediul nostru. ansăm acest avertisment public deoarece există posibilitatea ca mai mulți cetățeni să fie expuși, fără voia lor, unui act de fraudă. Menționăm că au fost sesizate organele în drept pentru a ancheta această cauză. “, transmite Primăria Sinaia prin intermediul unei postaări pe pagina de Facebook.

Administraţia locală din Sinaia a decis să facă această postare această întrucât există riscul ca şi alte persoane să fi fost înşelate de respectivul bărbat.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.