Maritime Repair SRL a obţinut certificatul de urbanism necesar construirii unui bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia

0
308

În cursul zilei de marți, 8 iunie a.c., Primăria municipiului Constanța a emis un Certificat de Urbanism în vederea dezmembrării unei locuințe de pe bulevardul Mamaia, lângă oficiul Poștal numărul 3. Pe acest amplasament se intenționează construirea unui imobil cu regim de înălțime de șase etaje.

Beneficiarul investiției este societatea Maritime Repair SRL care intenționează să edifice un imobil cu funcțiunea de locuințe colective cu spații comerciale la parter, având regimul de înălțime de D+P+5- 6 Etaje. Actul de urbanism cu numărul 1935 prevede și organizare de șantier și împrejmuire teren. Amplasamentul va fi situat pe bulevardul Mamaia, la numerele 154- 156.

Societatea Maritime Repair SRL a fost înființată la data de 9 aprilie 2012, având sediul în incinta Port- Bl. Rădăcina Mol III, fiind controlată de Grigorov Corneliu-Bogdan, unic acționar. Această societate a mai obținut de la primăria municipiului un certificat de urbanism în vederea edificării unui bloc de două etaje pe strada Gh. Economu la numărul 10.

Referitor la cifra de afaceri înregistrată în anul 2020, Maritime Repair SRL a raportat suma de 7 956 414  lei, profit net de 747 403 lei și datorii de 2 324 680 lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.