Pericole pe străzile Constanţei: tablourile electrice de pe stâlpii de iluminat din zona Podului Doraly, lăsate de izbelişte

1
256

Constănțenii sunt revoltați de faptul că aparatul administrativ al Primăriei municipiului Constanța pare a fi depășit de problemele urbei. Aceștia reclamă că spațiul vede este neîngrijit ori că s-a intervenit prea târziu, că traficul rutier a devenit şi mai haotic odată cu noile străzi pe care s-a instituit sensul unic etc.

Internauții continuă să posteze în grupuri pe rețelele de socializare probleme cu care se confruntă, dând astfel un semnal de alarmă municipalității pentru a lua măsuri. Aceleași chestiuni se întâmplau și pe timpul fostei administrații social-democrate, însă nimeni nu credea că lucrurile nu vor începe să se schimbe în bine.

Mai nou, constănțenii au postat imagini cu tablourile electrice ale stâlpilor de iluminat amplasate pe podul din zona Doraly, de altfel extrem de vechi și acestea. Capacele ce protejau instalația din interiorul tablourilor au dispărut, ceea ce reprezintă un real pericol pentru cei ce tranzitează acea zonă, în special pentru copilași, pentru că au fost amplasate aproape de nivelul solului.

Să sperăm că municipalitatea va interveni înainte să se producă o nenorocire.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.