Marți se votează moțiunea împotriva ministrului Năsui

0
218

Senatorii vor dezbate şi vota, marţi, de la ora 16.00, moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. Parlamentarii P.S.D. susține că acesta distruge economia României.

Peste 40 de senatori P.S.D. au inițiat moțiunea „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie“, prin care cer demiterea imediată a acestuia.

„Dacă o putere străină ostilă şi-ar fi propus să destabilizeze economia naţională şi producţia românească, cea mai rapidă cale de a realiza acest obiectiv ar fi fost să îl pună pe Claudiu Năsui ministru al Economiei. Niciun fel de forţe oculte externe şi nici cele mai perfide planuri de subminare a unei economii naţionale nu ar fi reuşit, într-un an de zile, dezastrul produs de Claudiu Năsui în fruntea Ministerului Economiei, în doar 70 de zile“, se arată în moţiunea simplă depusă la Senat, săptămâna trecută.

Iniţiatorii moţiunii susţin și că cei care profită de pe urma prezenţei lui Claudiu Năsui la Ministerul Economiei sunt doar securiştii din spatele său şi firmele controlate de familia acestuia.

„Senatorii P.S.D. solicită demiterea imediată a ministrului Economiei, Claudiu Năsui, cel care distruge economia României, prin sărăcirea ei cu 100 de milioane de euro în fiecare zi, prin blocarea investiţiilor şi care vrea să vândă economia României pe 2 lei, să omoare HoReCa şi să blocheze exporturile“, au mai scris senatorii P.S.D. în moţiunea simplă.

Aceasta va fi dezbătută și votată marți, 16 martie a.c., de la ora 16.00.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.