Martoră la incendiul din Tulcea: “Fata a alunecat de pe pervaz, de la etajul 4, după ce a explodat ceva în apartament”

0
879

Un incendiu puternic a izbucnit în seara de 27 octombrie într-un apartament de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Eternității din municipiul Tulcea.

Trei persoane se aflau în apartament în momentul izbucnirii incendiului, o femeie cu doi copii minori. Unul dintre ei, o fata în vârstă de aproximativ 15 ani a sărit de la etaj pentru a se salva. În urma impactului cu solul, din fericire, s-a ales doar cu fracturi la ambele picioare. Mama și fratele său au reușit să coboare pe scări.

O martoră la eveniment a relatat cum s-a petrecut totul:

Fata era pe pervazul geamului de la bucătărie și cerea ajutor. Fiica mea a văzut pe geam flăcările și m-a anunțat. În acel moment am ieșit la geam și am sunat la 112. În momentul în care a explodat ceva în apartament a căzut, a alunecat. Eram în telefon cu operatorii de la 112. Am încercat să o țin atentă, să se țină bine, dar nu a mai reușit. Fratele a ieșit la balcon și am strigat sa evacueze tot etajul, neștiind dacă este butelie sau nu. În acel moment a ajuns și mama și a scos băiatul din casă. Am stat cu ei până au urcat în ambulanță. După ce a căzut fata am rugat oamenii de jos sa nu o miște,doar sa ii ia pulsul și să îi verifice mișcările degetelor să se vadă dacă e coloana fracturată. Noroc că a fost și un domn de la pompieri vecin cu mine care a coborât și a preluat victima până au sosit echipajele. Victima prezenta reacții și simțuri în degete, puls, era conștientă”, a povestit Potincu Cristina, martoră la eveniment.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.