VIDEO/GALERIE FOTO. Masca la control! Polițiștii au prins mai mulți constănțeni, în autobuze, fără mască de protecție

1
1797

Oamenii legii sunt în alertă din cauza exploziei de infectări cu noul coronavirus din ultima perioadă. S-au făcut razii de amploare în Constanța. Vizați au fost șoferii și pasagerii din microbuze și din alte mijloacele de transport în comun care nu poartă mască de protecție și nu respectă regulile de distanțare.

În urma controlului efectuat duminică, 18 octombrie a.c., polițiștii au depistat mai multe persoane care nu purtau mască de protecție în autobuze sau autocare, printre care și un tânăr. De această dată, el a scăpat de amendă, a primit o mască și a fost avertizat asupra riscurilor la care se expune.

Nu este disponibilă nicio descriere.

În peste 99% din cazuri, până acum, în autobuzele, microbuzele, autocarele și taximetrele oprite, călătorii purtau mască.

Acțiunea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța este una de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, și se desfășoară pe Bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța (în zona Lidl, Pod Butelii). Verificările vor continua și zilele următoare.

Astfel de acțiuni au loc zilnic, în tot județul, pentru informarea cetățenilor și prevenirea răspândirii noului coronavirus“, potrivit Cristinei Gavriloaie, purtător de cuvânt I.P.J. Constanța.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Bv pt fapta,a dat o mască in loc de amenda,mai rar,asa ar trebui,lumea nu mai are bani sa manance,dar sa isi cumpere mască,vad batrani cu masca ingalbenita,se supun dar nu au bani,de una nouă,masca aia e plină de microbi,ce covid sa se mai apere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.