Mașină în mers surprinsă de un copac în cădere

0
240

În urma avertizării de cod roșu emise de Administrația Națională de Meteorologie, pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea carosabilului de trunchiul unui copac căzut pe pe DN 22 – E87 la intersecția cu localitatea Turcoaia.

În cădere, acesta a surprins un autoturism ce se afla în mișcare. Persoanele aflate în autoturism nu au suferit vătămări corporale.

De asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au intervenit și pe Drumul Județean 222C, între localitățile Malcoci și Nufăru, pentru eliberarea carosabilului de un copac căzut după ce a fost lovit de un trăsnet.

În acest moment, cele două porțiuni de drum sunt redate circulației.

În urma precipitațiilor căzute, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag intervin pentru scoaterea apei din trei gospodării ce au fost inundate în localitatea Turda. Locuințele nu au fost afectate, doar curțile și grădinile.

În urmă cu puțin timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în localitatea Colina, la o casă ce a fost inundată.

În aceste cazuri misiunile sunt în dinamică.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.