Mastodont de 15 etaje pe malul lacului Siutghiol. Cine este investitorul

0
2123
Sursa foto: Facebook/Baricada Verde

Constanța este de câțiva ani printre cele mai mari piețele rezidențiale din România, susținută atât de cererea locală a populației, cât și de cererea de tip investițional. Ținând cont de tendința actuală de urbanizare a zonelor periferice ale orașului de la malul mării, societatea Mobitom S.A. dorește să ridice un bloc de 15 etaje pe malul lacului Siutghiol.

Imobilele situate pe malul lacului Siutghiol sunt printre cele mai scumpe de pe piață, astfel tot mai mulți investitori imobiliari doresc să ridice aici blocuri de locuițe, pe partea din municipiu, iar pe partea situată în stațiunea Mamaia, cei mai mulți aleg să construiască hoteluri, dar și blocuri. Cel mai recent exemplu îl reprezintă firma Five Holding prin Mobitom S.A. care a cerut acordul de mediu pentru proiectul Construire imobil locuințe colective S+P+15E și organizare de șantier propus a fi amplasat în  municipiul Constanța, strada Nespecificată, zona Lac Siutghiol, parcela A 510/6/1, lot 1/1/1. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, pe strada Unirii , nr. 23, judetul Constanța şi la Five Holding S.A. prin investitor Mobitom S.A., cu adresa in municipiul Constanta, strada Ion Roata, nr. 3. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Mobitom S.A. este deţinută de Five-Holding S.A., cu peste 98% din capitalul social. Five-Holding S.A. deține binecunoscutul magazin Brick. Restul acțiunilor sunt deținute de către membri ai familiei Oancea, firma fiind înființată de Gheorghe Oancea.  Mobitom S.A. are ca subcontractanți pe S.C. Sielbol S.R.L. (pentru instalațiile electrice), S.C. Sol Gaz Term S.R.L. (pentru instalația de utilizare gaze), S.C. Almaclima S.R.L. (pentru instalații sanitare, termice, climatizare și procurare și montare utilaje, echipamente tehnologice) și S.C. Mid Work Consulting S.R.L. (pentru instalații de detecție și semnalizare incendiu, procurare și montaj utilaj).

Firma Mobitom S.A. este cunoscută, printre altele, pentru reabilitarea Parcului Arheologic din Constanța și vestitele toalete publice de 50.000 de euro fiecare, dar și pentru repararea podului de la Butelii (Pasajul Cumpenei). Recent, societatea a obținut și contractul pentru lucrările de modernizare a Creșei nr. 2, de pe Aleea Mălinului, din municipiul Constanța.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.