Meci greu pentru FC Farul

0
316

FC Farul întâlnește în week-end, pe teren propriu, CSM Reșița, într-un meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii 2.

Oaspeții vin la malul mării cu un suflu nou oferit de proaspătul antrenor principal Alin Minteuan. Cu el la cârmă Reșița a câștigat ultimele două partide, 1-0 cu Chiajna și 2-1 cu Universitatea Cluj.

Avem un meci extrem de greu; nu că meciurile dinainte au fost uşoare, sau cele care vor veni nu vor fi la fel de grele, dar acesta este primul care urmează pentru noi. Farul n-a reuşit în ultimul joc să obţină măcar un punct din meciul cu Rapid, dar am văzut acel meci, Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă, şi ne va fi foarte greu, dacă nu vom aborda partida aşa cum am făcut-o în celelalte meciuri”, a declarat Alin Minteuan, pentru Liga2.ro.

Gazdele sunt pe locul 10, cu 17 puncte în 11 partide. Trupa lui Ianis Zicu a pierdut în ultima etapă în deplasare cu Rapid, înfrângere care a venit după trei victorii consecutive pe teren străin.

“Sper să reușim să fim pe loc de play-off, pentru că, în iarnă, sută la sută, eu sunt primul care voi reacționa și, dacă nu suntem aproape, nu voi mai sta. Mi-am asumat un obiectiv, mi l-am asumat singur și vreau și cred că acești jucători pot să ducă echipa în play-off. ” a spun Ianis Zicu.

FC Farul Constanța – CSM Reșița se joacă sâmbătă de la ora 11.00.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.