Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19

0
5951
Mihai Budeanu, sursa foto: Facebook

Se înregistrează o creştere a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul Constanţei. Rata pe judeţ este de 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, fapt care a condus la decizia de carantinare a municipiului.

Mai multe instituţii din Constanţa se confruntă cu focare de COVID-19: instanţele, Autoritatea Navală Română. De asemenea, tot mai multe persoane de care am auzit cei mai mulţi dintre noi se confruntă cu acest virus. Boala nu l-a ocolit nici pe cântăreţul în vârstă de 44 de ani Mihai Budeanu (unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est). Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.