Meci important pentru Gloria Albeşti

0
228

Campionatul Liga 3, ediția 2020/2021, mai are programată o etapă în acest an, apoi urmând să intre în pauza de iarnă. În acest weekend se desfășoară etapa a 10-a, prima a returului.

Seria a III-a, acolo unde sunt angrenate echipele dobrogene, a debutat cu victoria a limită a celor de la Viitorul II în fața călărășenilor de la Înainte Modelul. Viitorul II s-a impus cu 1-0, grație reușitei din minutul 84 a lui Robert Mustacă.

Sâmbătă intră în arenă și celelalte două reprezentante ale județului: Axiopolis Cernavodă și Gloria Albești.

Cernavodă are derby cu Mostiștea Ulmu pe teren propriu, în timp ce Gloria Albești merge la Borcea pentru a înfrunta echipa din localitate, Agricola.

Duelul dintre Cernavodă (locul 3) și Ulmu (locul 2) va decide cine va rămâne la primăvară să se bată pentru promovare cu liderul CS Afumați, în timp ce pentru trupa lui Ionel Melenco disputa de la Borcea este una aproape crucială în lupta pentru evitarea retrogradării.

După o serie nefastă Gloria Albești vrea să își revină exact la timp pentru a avea o iarnă liniștită. Gloria a învins în tur, în primul ei meci din istorie în Liga a III-a, pe Agricola cu 2 la 1, și vrea să repete isprava.

“Este un meci greu dar trebuie să oprim seria neagră în care am intrat. Avem un lot puternic dar, în multe meciuri, am fost și lipsiți de șansă. Acum sperăm să luăm cele trei puncte puse în joc”, a declarat Remus Ștefan , atacantul celor de la Albești.

Seria 3, etapa 10

vineri, 13 noiembrie 2020, ora 14:00
Viitorul Constanţa 2 – Înainte Modelu 1-0

Robert Mustacă (84)

sâmbătă, 14 noiembrie 2020, ora 14:00
Recolta Gheorghe Doja – CSM Olteniţa
CS Afumaţi – SC Popeşti Leordeni
Agricola Borcea – Gloria Albeşti
Axiopolis Sport Cernavodă – Mostiştea Ulmu

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.