Meci mic, victorie mare

0
248

FC Farul și-a atins obiectivul în disputa cu ACS Comuna Recea și a obținut cele trei puncte, după un succes cu 3 la 2.

La fix 66 de ani de la primul meci jucat acasă în Liga 1 de o echipă constănțeană, Locomotiva P.C.A. Constanța – Minerul Petroșani, 13 martie 1955, Farul s-a întrebuințat exact cât a avut nevoie, dar a avut și momente de degringoladă în care succesul a părut că îi scapă printre degete.

 În ciuda a unui joc modest și lipsit de mari ocazii Farul și-a asigurat un avantaj solid prin dubla lui Banyoi (minutele 35 și 67) iar zarurile păreau aruncate. Eroarea lui Dur-Bozoancă  speculată de bătăiosul atacant la oaspeților, Coman, a redus Comuna Recea în joc. (minutul 70).

Oaspeții au încercat să egaleze, dar nu au găsit resursele fotbalistice necesare.

Cu 5 minute înainte de final, Alexandru Stoica a marcat pentru 3 la 1 după o cursă personală de toată frumusețea, iar Farul și-a asigurat cele trei puncte. Golul lui Burdeț din finalul meciului nu a fost decât pentru statistică.

“O partidă tensionată, cum era de așteptat. Mă bucur că am câștigat acest joc și, în continuare, depindem doar de noi. Avem o săptămână să pregătim meciul cu Craiova, cu același entuziasm, pentru că, dacă astăzi nu am fi câștigat, lucrurile nu ar fi fost în regulă. Este important că avem rezultate pozitive și avem șansa să jucăm un meci decisiv pe un stadion foarte bun, la o oră de Liga 1. Felicit toată echipa și toți oamenii care sunt pe lângă echipă, pentru că muncesc alături de noi, pun suflet și energia din cadrul și din jurul echipei este importantă pentru a obține rezultate.” a declarat la final Ianis Zicu.

În runda următoare, „marinarii” încheie evoluţiile din sezonul regulat cu o partidă în fieful celor de la U Craiova 1948. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.