Localul Beta, vizitat din nou de poliţişti: controlul a fost “acompaniat” de un individ pus pe harţă

0
2663

În ultimele 24 de ore (vineri-sâmbătă), forțele abilitate de control au verificat 41 de societăți comerciale și PFA din Constanţa, precum şi peste 1300 de personae, fiind aplicate, în total, 161 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de combatere a răspândirii COVID-19.

Printre firmele vizitate de poliţişti se numără şi societatea care deţine localul Beta din Constanţa. Nu este prima dată când restaurantul lui Enache Bucovală este „călcat” de oamenii legii, numai că de data aceasta nu a fost aplicată vreo amendă. Motivul: poliţiştii nu au descoperit abateri, deşi, la momentul controlului, a existat un incident provocat de un reprezentant al unui partid politic. Respectivul, membru AUR, a început să transmită live din local.

„La etajul localului, unde s-a făcut verificarea, era o singură persoană, patronul. Ulterior, a sosit şi asociatul acestuia, cu încă două persoane. Nu era depăşit numărul de persoane, nu era încălcată vreo reglementare. Acolo este o terasă descoperită, prin urmare nu s-a impus aplicarea vreunei sancţiuni”, au precizat oamenii legii. În ceea ce priveşte persoana care filma în local, poliţiştii nu au dorit să comenteze. Însă, de precizat că respectivul, parlamentar AUR, fusese mai devreme într-un alt restaurant. Aici, poliţiştii locali fuseseră solicitaţi să intervină, fiind sesizaţi că se încalcă reguli, lucru care nu s-a confirmat. Prin urmare, bărbatul ar fi dorit, cu ocazia prezenţei sale în localul Beta, să demonstreze că poliţiştii aplică legea „cu dublă măsură”. Martorii la eveniment au declarat: “A vrut să facă scandal, dar nu l-a băgat nimeni în seamă”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.