Se circulă în condiții de ceață pe mai multe drumuri, inclusiv pe Autostrada Soarelui

0
97
Trafic în condiţii de ceaţă. FOTO Cătălin Schipor
Trafic în condiţii de ceaţă. FOTO Cătălin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

În județul Ilfov, pe Centura Capitalei, în zona localității Măgurele, a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism, autoutilitara răsturnându-se pe carosabil. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit leziuni minore și o persoană a suferit răni grave, fiind evaluate medical. Traficul rutier este întrerupt, pentru aproximativ 30 de minute, pe sensul către localitatea Măgurele, circulându-se alternativ pe celălalt fir.

Reamintim faptul că se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă chiar sub 50 de metri pe mai multe artere rutiere din municipiul București și 21 județe, respectiv Brăila, Ialomița, Dolj, Covasna, Harghita, Prahova, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița, Teleorman, Constanța, Tulcea,  Bacău, Botoșani, Galați, Neamț, Vrancea, Vaslui și Iași.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă și pe tronsonul kilometric 10 – 105 al autostrăzii A2 București – Constanța, între București și Dragalina, județul Călărași, vizibilitatea fiind sub 50 de metri, iar carosabilul umed, dar și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 București-Brașov.

Totodată, pe autostrada A1 București-Pitești, între kilometrii 11 – 49 (București – Corbii Mari, județul Dâmbovița), vizibilitatea este redusă sub 150 de metri din cauza ceții, carosabilul fiind umed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.