Meciul dintre FC Farul cu FCSB ar putea fi amânat

0
59
sursa foto: Digisport.ro

FC Farul se pregătește pentru super meciul cu FCSB, programat duminică, de la 20:30, la Ovidiu. Partida este în pericol de a fi amânată. Focarul de Covid-19 de la echipa lui Gigi Becali, plus accidentările din lotul roș-albastru pun în pericol disputarea meciului.

Conform regulamentului o partidă se poate desfășura în Liga Întâi dacă fiecare dintre formații are cel puțin 13 jucători apți, între care un portar.

FCSB spune că acum are doar 12 jucători valizi, dar spear să mai recupereze unul până duminică.

„E posibil ca meciul cu Farul să fi amânat. Fac rugăciune și văd dacă mă luminează Dumnezeu. Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Și înainte de meciul cu Mioveni am întrebat care e starea lui. Cât timp Tănase e bine, se vor juca toate meciurile Dacă e accidentat, nu se joacă”, a declarat astăzi patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

La finalul ultimului meci disputat în campionat de FCSB, victoria cu CS Mioveni, 3 la 0, managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, avea altă variantă.

„Avem 12 jucători acum, pentru că Tănase s-a accidentat cu Mioveni și este indisponibil. Are glezna cât un pepene galben. Poate mai recuperăm un jucător până duminică, deci sperăm încă să jucăm cu Farul. Mai avem teste de făcut săptămâna asta”, a spus acesta.

Practic decizia dacă meciul se va juca sau nu stă la cheremul FCSB-ului. FRF și LPF tac mâlc. O soluție pentru ca meciul să se joacă ar fi! Teoretic, conform regulamentului, pe lista B se pot trece oricând jucători, chiar și de la o etapă la alta fiindcă e vorba despre jucători U21. 

Dacă însă ar proceda așa, FCSB s-ar expune singură să evolueze contra Farului cu o formație extrem de tânără. Cum regulamentul nu obligă un club să joace cu alți fotbaliști în afară de cei pe care îi are pe lista deja depusă la LPF, atunci vicecampioana fie va juca împotriva Farului cel puțin în componența pe care a avut-o cu Mioveni, fie confruntarea va fi amânată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.