Medgidia: un poliţist s-a împuşcat în secţia de Poliţie după ce s-a certat cu prietena

0
3048
sursa foto: marc-onshooting.com

Un tânăr poliţist în vârstă de 22 de ani de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi, de la Medgidia, s-a împuşcat vineri seara! Conform unor surse, gestul ar fi avut loc pe fondul certurilor cu prietena, însă momentan Poliţia derulează o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Poliţistul, care provine din promoţia de cadre din noiembrie 2019, se află internat la spital, conştient. Din fericire, el s-a împuşcat razant în bărbie, viaţa lui nefiind în pericol. Imediat după gest, poliţistul, Zamfir Dragoş Iulian, a sunat la 112 şi a aşteptat să vină ambulanţa pentru a fi transportat la spital. El se afla singur în secţia de Poliţie.

Conform oamenilor legii, el a trecut în urmă cu 5 luni testul psihologic.

Reamintim că în 2016 un agent de la aceeaşi secţie Transporturi, de la Cernavodă, s-a împuşcat în cap, în secţia de Poliţie. El a decedat.

Oficial, ce spune IPJ Constanţa:

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.40 a avut loc un incident în urma căruia un agent de poliție, de 22 de ani, din cadrul T.F./T.N. Medgidia (S.R.P.T.) a suferit o plagă prin împușcare, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde se află stabil, conștient. Se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Menționăm faptul că ultima testare psihologică a agentului în cauză a avut loc la înainte de terminarea școlii, în anul 2019.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.