Medicii și asistentele de la Spitalul Județean au făcut noaptea albă: 16 bebeluși s-au grăbit să vină pe lume pentru a le face părinților cel mai frumos dar de Crăciun!

0
2123

Crăciunul este cu adevărat magic pentru mamele care au născut chiar în noaptea sfântă. Mai mulți bebeluși și-au văzut pentru prima dată mamele și-au petrecut primele sărbători în brațele lor.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța, medicii și asistentele au făcut noaptea albă. Șaisprezece bebeluși s-au grăbit să vină pe lume pentru a le face părinților cel mai frumos dar de Crăciun.

Șaisprezece bebeluși s-au născut de Crăciun la Spitalul Județean de Urgență Constanța. În prima zi a sfintei sărbători au avut loc 12 nașteri (5 fete și 7 baieti). Încă 4 bebeluși s-au născut pe 26 decembrie, de la miezul nopții și până la orele prânzului“, a declarat, pentru Focus Press, Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al celei mai mari unități sanitare din Dobrogea. Toți copiii și mămicile lor se simt foarte bine și vor ajunge acasă zilele următoare.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.