Medicul Mihaela Irina Bitoleanu a murit în cumplitul accident rutier de pe autostrada A2

0
113670

Un cunoscut medic constănţean a murit, iar nenorocirea a fost anunţată de prieteni, care se declară în stare de şoc.

Medicul endocrinolog Mihaela Irina Bitoleanu s-a stins din viață, pe data de 24 decembrie, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A2, în drum spre București.

Pe pagina de Facebook a medicului a fost postat și un mesaj în acest sens.

Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu“, se arată în mesajul postat.

Și prietenii medicului au postat, la rândul lor, mesaje prin care anunțau tragicul incident.

“O altă veste proastă și neașteptată: prietena mea, Irina Bitoleanu, a plecat! Draga mea, Dumnezeu sa te aibă în pază, suflet bun! Și da, Doamne, putere părinților și copiilor ei!”, a scris, pe Facebook, muzeograful Lavinia Dumitraşcu.

Mihaela Irina Bitoleanu- fire sensibilă, veselă, exuberantă, medic endocrinolog, cu un înalt profesionalism dedicată meseriei. Este o pierdere neaşteptată şi dureroasă pentru comunitatea endocrinologilor constăţeni. Colegii şi prietenii sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe“, susţine prof.dr.Eduard Circo, medic endocrinolog.

Cumplita veste despre medicul endocrinolog a fost confirmată şi de o vecină a acesteia, care spune că nenorocirea s-a petrecut pe Autostrada A2. Conform cunoscuţilor medicului, ar fi vorba despre accidentul petrecut joi seară, 24 decembrie, iar detaliile le găsiţi AICI.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.